Beleggen bij Saxo Bank

De Saxo Bank is een zeer bekende beleggingsspecialist en bij uitstek een geschikte broker voor elke portemonnee. Deze bank is wereldwijd actief op het gebied van beleggingen. Daarnaast staat deze broker bekend om zijn betrouwbaarheid, geweldige platform en professionele klantenservice. Hieronder geven wij meer informatie over de Saxo Bank en leggen wij uit hoe ook jij kan gaan beginnen met beleggen.


Beleggingsproducten

De keuze aan beleggingsproducten is enorm bij de Saxo Bank, momenteel kan er gekozen worden uit maar liefst twintigduizend verschillende producten. Op een professioneel platform kan er simpel en snel worden gehandeld. Het aanbod van deze bank bestaat momenteel uit acht soorten producten, waaronder valuta, aandelen, opties en futures.

Beleggen op elke locatie

Starten met beleggen is nog nooit zo simpel geweest en zeker niet zo eenvoudig. De Saxo Bank kent namelijk vijf handelsplatformen. Beleg op de computer met de SaxoTrader of de SaxoWebTrader. Via de handige applicatie kan er op elke smartphone worden belegd, maar ook met de SaxoMobileTrader. Daarnaast staat er nog een ander platform klaar genaamd SaxoMT4. Dit grote aantal mogelijkheden geeft de belegger de kans om op elke locatie en elk moment van de dag te handelen met alle soorten producten.

Tarieven

De Saxo Bank is al lange tijd zeer succesvol en dat is mede te danken aan de lage tarieven. Er zullen ook nooit verborgen kosten zijn, waardoor jij nooit voor een verrassing komt te staan. Mocht je vragen hebben dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice, dit kan zowel telefonisch als via de e-mail.

Gratis uitproberen

Wil jij eerst de mogelijkheden van deze broker uitproberen, dat kan! Maak een gratis demo account aan en ga direct aan de slag. Je zal nergens aan vast zitten en kosteloos oefenen.