Beleggen bij Binck

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare particuliere belegger, dan kom je al snel uit bij Binck. Deze aandelenbroker heeft met enkele innovaties de wereld van het beleggen volledig op zijn kop gezet. Bij Binck geloven ze namelijk dat een particulier dezelfde mogelijkheden zou moeten hebben als een professional. Hierdoor kan jij vandaag de dag tegen lage tarieven gaan beleggen op de grootste beurzen van de wereld.


Beste van Nederland

In het verleden heeft Binck al meerdere keren de prijs voor beste aandelenbroker van ons land in ontvangst mogen nemen. Deze hoogwaardige prijs heeft het te danken aan de professionele klantenservice, een goed platform en de lage tarieven. Beleggers kunnen bij Binck niet alleen op de computer werken, maar ook gebruik maken van het mobiele platform dat geschikt is voor de smartphone en tablet.

Tarieven bij Binck

Particuliere beleggers kunnen gebruik maken van Binck Basic, die platform is gericht op de kleinere beleggers. Het platform is wat overzichtelijker en simpeler. Er zal een vast bedrag betaald worden van 6,50 euro bij het aanschaffen van aandelen.

Als jij een wat actievere belegger bent dan is het verstandig om voor Binck Active te kiezen. Bij aankoop zal er een percentage van 0,10% worden verrekend tot een maximaal bedrag van 75 euro, terwijl dat bedrag bij turbo’s, sprinters en speeders maximaal 45 euro zal zijn. Met deze tarieven is Binck één van de goedkoopste van Nederland.

Rekening openen bij Binck

Het is gemakkelijk om een rekening te openen bij Binck. Ga naar de website, klik op ‘open een rekening’ en de aanvraag is binnen enkele minuten de deur uit. Ongeveer twee werkdagen later zal er een informatiemap in jouw brievenbus vallen met enkele formulieren die ingevuld moeten worden. Momenteel heeft Binck al ruim 150.000 leden mogen verwelkomen.