Aandelen volgen op de smartphone

Aandelen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als het nu is. Het enige wat jij nodig hebt is een beetje lef en een smartphone. Toch kan een beetje kennis ook een groot verschil maken en gelukkig zijn er daarvoor handige applicaties. Deze apps helpen een handje, want zij geven gedetailleerde informatie over de beursgang en kunnen jouw helpen om op het juiste moment toe te slaan. Bekijk hieronder drie handige applicaties om aandelen mee te volgen op de mobiele telefoon:


StockTwits

De meest populaire applicatie voor beleggers is momenteel StockTwits. Deze app helpt wereldwijd investeerders om alles te weten te komen over de aandelen, speculaties, beleggingen en meer. Deze app is te vergelijken met Twitter, echter zonder die onhandige hashtags en enkel zogeheten ‘Ticker Symbols’. Er kan simpel worden gefilterd, waardoor jij alleen informatie verkrijgt dat voor jouw van belang is. StockTwits is gratis te downloaden en zal ook geen in-app aankopen aanbieden. Het is een doelgerichte applicatie, zonder onnodige poespas.

StockSpy

Informatie volgen over één bepaald aandeel kan het beste met de app StockSpy. Binnen no-time ben jij op de hoogte van de meest actuele informatie, zoals analyses, de koers en het laatste nieuws. Er kunnen ook meerdere aandelen worden gevolgd, dit kan de gebruiker helemaal zelf instellen. Daarnaast kan jij je eigen portefeuille samenstellen, waardoor er in één oogopslag gezien kan worden hoe het met jouw aandelen gaat.

Bloomberg Business

Een andere handige beleggingsapplicatie is Bloomberg Business. Deze app zal het allerlaatste nieuws rondom jouw aandelen op de voet volgen. Check de meest actuele nieuwsberichten, bekijk lezingen en informatieve video’s. En ook voor analyses ben jij hier aan het juiste adres.